Torsdag 3 februari får min farbror som bedriver ett eget företag i Fagersta ett kuvert av brevbäraren. På kuverten står det ”Omar Elturk, Dawah i Fagersta”. Brevbäraren som känner igen efternamnet och vet att min farbror också heter ”Elturk” i efternamn väljer att lämna den till honom och ber honom ge den till mig.

Min far och andra farbror promenerar ner till butiken där kuverten blev lämnad av brevbäraren och öppnar den på plats. När de väl öppnar kuverten kommer en konstig lukt ur den och det börjar klias i läpparna, näsan och halsen på både min far och farbror som stod bredvid. Efter en kort stund börjar de även hosta (de hostade i flera timmar efter det).

I kuverten fann de även ett papper, på pappret stod det bland annat att jag förtjänar att dö för att jag är muslim, att såna som mig inte förtjänar att bo i Sverige, att vi ska passa oss och det var det ena argumentet till det efter det andra. Ena hotet efter det andra.

Min far, må Allah skydda honom från allt ont gjorde senare en polisanmälan och de har konfiskerat kuverten för vidare undersökning. Inte ens polisen på plats vågade att öppna kuverten då de också kände av den kemikaliska lukten som kom ur kuverten.

Attackerna mot muslimerna har ökat senaste åren och rasisterna börjar bli allt mer kreativa i sina sätt att skada oss. De attackerar och misshandlar kvinnor och barn ute på gatan, bränner våra moskéer, skriver i sociala medier om hur vi alla borde mördas, skickas tillbaka och nu har det nått så långt att de skickar brev hem till en innehållande giftiga kemikalier.

Hur långt ska det behöva gå innan regeringen och myndigheterna tar ansvar över den ökande våldet mot muslimerna. Normaliseringen ökar och fortfarande har vi inte sett något konkret!

Detta kan drabba vem som helst så varna era nära och kära att inte öppna en kuvert som de inte känner igen och om de känner sig osäkra kan de ta kuverten eller paketet till närmaste polismyndighet som kan hjälpa dig.
Tyvärr hann de aldrig ta bild på kuverten men så fort vi får tillbaks den från polisen så ska det göras.

Omar Elturk har tidigare skrivit på Nyans:Muslim om hur
Fagersta-Posten skrev om 
honom utan att han fick möjlighet att svara.